Jopaline Oy

Laaja valikoima ratasovitettuja työvälineitä kuten kurottajia, kaivureita ja kuukulkijoita kiskopyörillä ja ammattitaitoinen henkilöstö käytettävissäsi

Ajanmukainen, huollettu ja lupien mukainen kalusto sekä osaava henkilöstö takaavat sinulle sen, että homma toimii. Joka kerta.

Kurottajat eli ratamerlot, kuukulkijat, kaivurit ja rillukat ratatyömaallesi kätevästi

Kurottajat (ratamerlot), ratasovitetut kuukulkijat, rillukat ja kaivurit sekä niitä operoiva, osaava, henkilökuntamme on toiminut erilaisilla työmailla isoista pieniin. Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus.

Olemme olleet mukana mm. Triplan rakennustöissä Helsingin Pasilassa ja Tampereen Kansiareenan työmaalla. Molemmat merkittäviä ratojen yllä ja läheisyydessä olevia kohteita, joissa työn laadulla ja sovituissa aikatauluissa pysymisellä on suuri merkitys.

Meiltä saat käyttöösi mm.

Kurottajat kiskopyörillä eli ratamerlot
Kiskopyöräkuukulkijat
Kiskopyöräkaivurit
Rillukat kiskopyörillä

Raideleveyden mukaan skaalautuva kalusto

Koko ratasovitettu kalustomme on sovitettavissa eri raideleveyksille. Tämä tarkoittaa sitä, että se sopii niin rauta- kuin raitioteiden yllä tapahtuviin töihin, paitsi Suomessa myös mm. muissa Pohjoismaissa ja Venäjällä, joissa kaikissa rataverkot ovat erilaisia. 

Moniraiteisuus ei myöskään ole meille ongelma, sillä kalustomme on mitoitettu toimimaan moniraiteisessa ympäristössä. Kalustoamme huolletaan ahkerasti ja pidämme huolen siitä, että kaikki niihin liittyvät ajanmukaiset luvat ovat aina kunnossa. 

Työturvallisuus- ja lupa-asiat aina kunnossa, ettei sinun tarvitse huolehtia niistäkään

Asiakaspalvelijoina meille Jopalinella on tärkeää, että olemme tunnollisia ja ajanmukaisia myös turvallisuusasioissa. 

Tästä hyvänä esimerkkinä on mm. se, että työmaillamme on takana tuhansia yhtäjaksoisia turvallisia päiviä vailla tapaturmia. Aiomme pitää siitä kiinni myös jatkossa. Sen lisäksi myös sekä työntekijämme, että kalustomme luvat ovat aina kunnossa.

Asiakkaidemme suosituksia

“Jopaline on aina paikalla kun tarvitaan ja homma hoituu sovitusti. Ammattitaidolla.”

— Juuso Siuko, Worksite Manager, KREATE,
Kansiareena Tampere